Какво е онлайн консултацията с психолог и психотерапевт?

Това е съвременна възможност за ползване на професионална подкрепа от специалист по психично здраве като по този начин спестявате време и пари. Понякога идването в кабинет е свързано с допълнителна ангажираност от време за придвижване, трудност при откриване на място за паркиране и не на последно място – притеснение от самата среща със специалиста. Всичко това може да се случи от комфорта на дома Ви или от Вашия офис!

Онлайн срещите могат да бъдат няколко под формата на консултация при конкретен казус или притеснение за някакъв аспект от живота Ви. Имате възможност и за провеждане на психотерапия, при която има определен график и регулярност на срещите, за да имаме възможност за по-дълбинна работа по паралелни житейски трудности.

Онлайн срещите с психолог и психотерапевт се провеждат с предварително запазен час при разговор с мен на тел.+359899172933 или по email.

Имате възможност да заплатите всяка сесия по отделно или да направите плащане за пакетна услуга на по-ниска цена за сесия:

  1. Единично плащане на консултация – 70 лв. без ДДС/60 мин.
  2. Пакетна цена за 4 консултации – 260 лв. без ДДС като всяка консултация е по 60 мин.

Можете да заплатите консултациите по банков път, чрез EasyPay, през Revolut или чрез запазване на предпочитан от Вас ден и час в профила ми в Супердок и плащане съответно с Ваша кредитна или дебитна карта към тях.

Банкова сметка:

  1. IBAN: BG83UNCR70001520734409
  2. BIC: BGSFUNCR
  3. УниКредит Булбанк АД
  4. Титуляр: Антония Станиславова Малчева

Консултациите се провеждат чрез различни платформи по Ваше предпочитание: Viber, Skype, Zoom

Важно!

Онлайн консултирането е заместващ метод на традиционната психологична и/или психотерапевтична консултация. При възможност и желание, за предпочитане е посещението в кабинет.

При провеждането на онлайн консултация, моля да осигурите надеждна интернет връзка и сигурно пространство (в стаята, от която се провежда консултацията да бъдете сами).